4. Schade voorkomen

Schade is altijd vervelend. Daarom helpen wij klanten met preventieadvies- en tips om schade te voorkomen. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo hebben wij een eigen team met preventiespecialisten. Zij komen bij de ondernemer langs voor een risicobeoordeling en geven daarbij tips hoe de ondernemer deze risico's kan verkleinen. Daarnaast delen wij praktische tips voor zowel particulieren als ondernemers via onze social media kanalen. Met deze tips spelen wij in op actualiteiten, zoals veranderende weersomstandigheden of cyberrisico's.

Help klanten met bedrijfspanden uit de brand

Brand is een veelvoorkomende oorzaak van schade aan bedrijfspanden. Ruim een derde van alle brandschades wordt veroorzaakt door een defect in de elektrische installatie. Een verkeerde aanleg van de elektrische installatie of slecht onderhoud is hier meestal de oorzaak van. Een brand kan grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Zo kan een bedrijf bijvoorbeeld geen producten meer leveren of ligt het bedrijf geruime tijd stil. Een slecht onderhouden elektrische installatie kan ook op de werkvloer voor veel risico’s zorgen. Het is daarom van groot belang om de elektrische installatie regelmatig te keuren.

Ontvang €100 retour op de Brand Elektrakeuring

Met deze cashbackactie willen wij klanten belonen voor hun inzet om hun pand veiliger te maken voor hun medewerkers en voor henzelf. Laat na ingang van de verzekeringsdekking zo spoedig mogelijk door Keuring Service Nederland of
E-Control een Brand Elektrakeuring uitvoeren en ontvang €100 retour nadat wij het rapport met goedkeuring of eventuele herstelverklaring hebben ontvangen.


Dit doen wij omdat wij het vanuit onze maatschappelijke rol belangrijk vinden dat de elektrische installatie in goede staat is.