1. Het verhaal van a.s.r.

Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. Als we dat goed doen, hebben we een gezonde toekomst. We helpen klanten bij het samen delen van risico’s en het samen opbouwen van vermogen voor later. We zijn pas tevreden als de klant vindt dat hij goed is geholpen door a.s.r. en als u vindt dat a.s.r. de juiste service biedt en goede producten en diensten.   

Onze missie - Een verzekeraar waar klanten op kunnen vertrouwen

a.s.r. is sterk verankerd in de Nederlandse maatschappij en we doen er alles aan om te voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Onze producten waarborgen de financiële stabiliteit van klanten en stellen hen in staat zich te verzekeren voor risico´s die zij niet zelf kunnen of willen dragen. Klantvertrouwen is voor a.s.r. van groot belang en we hechten veel waarde aan klantadvies van onafhankelijke derden. Dit blijkt ook uit onze sterke positie in het volmacht- en intermediairkanaal.

Dit klantvertrouwen komt voort uit onze kernwaarden. Die bepalen onze basishouding en zijn het kompas voor ons gedrag.

  • We zijn hulpvaardig: onze klanten ervaren dagelijks de goede service, het vakmanschap, onze positieve houding en maatschappelijke betrokkenheid.

  • We denken vooruit: we leven ons in en denken vooruit om klanten, adviseurs en collega’s proactief te helpen.

  • We handelen doortastend: we zijn alert en scherp op de inhoud en het proces en komen met oplossingen.