2. Bescherming van je bedrijf en personeel

Als ondernemer is het belangrijk om de risico's voor je bedrijf en je personeel goed af te dekken, zodat je geen zorgen hebt over de financiële gevolgen van een eventuele schade. Denk bijvoorbeeld aan het risico dat een werknemer onder werktijd gewond raakt of een juridisch probleem met een leverancier. Onderstaande verzekeringen helpen jou om je bedrijf en personeel te beschermen.

Aansprakelijkheid voor bedrijven

Als ondernemer ben je op verschillende manieren aansprakelijk. Met de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven ben je verzekerd voor schade aan andermans zaken en letselschade. Bijvoorbeeld voor schade die je medewerkers tijdens hun werk bij anderen veroorzaken. Of voor schade die klanten lijden door één van jouw producten. Bovendien kan een werknemer je aansprakelijk stellen als die een ongeluk tijdens het werk krijgt.

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Je kunt zomaar een geschil krijgen met je leverancier of met je afnemers. Of je hebt opeens een conflict over een vergunning. Met onze Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven ben je goed verzekerd van deskundig juridisch advies en rechtshulp door de specialisten van DAS Rechtsbijstand.

Bedrijfsschadeverzekering

Als je bedrijf stil komt te liggen door brand, diefstal of een andere schade heb je (even) geen inkomsten meer. En dat terwijl je vaste lasten gewoon doorlopen. Onze Bedrijfsschadeverzekering vergoedt jouw gemiste nettowinst, al je vaste lasten en al je extra kosten. Wel zo prettig.

Verkeersschadeverzekering voor werknemers

Als werkgever kun je aansprakelijk gesteld worden voor een verkeersongeval tijdens werktijd. Met een Verkeersschadeverzekering bescherm je jouw werknemers als zij letselschade krijgen of als hun spullen beschadigd raken. De verzekering keert dan een bedrag uit van maximaal € 1 miljoen per ongeval. Deze verzekering wordt ook wel WEGAM-verzekering (Werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigen) genoemd.

Bouw- en montageverzekering

Onze Bouw- en montageverzekering geeft je meer financiële zekerheid tijdens het bouwproces. Je bouwprojecten staan immers bloot aan risico's zoals brand, storm, diefstal, vandalisme of constructiefouten. Je kunt een verzekering afsluiten voor losse projecten of kiezen voor een doorlopende verzekering. De Bouw- en montageverzekering wordt ook wel CAR-verzekering (Construction Allrisk) genoemd.