3. In en om je bedrijf

Als eigenaar van een bedrijf loop je risico op schades die grote financiële gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om de risico's voor je pand, je inventaris en je omgeving goed af te dekken, zodat je geen zorgen hebt over deze financiële gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan het risico dat er brand uitbreekt of dat er per ongeluk olie in het grondwater terecht komt. Onderstaande verzekeringen helpen jou om je pand, je inventaris en omgeving te beschermen.

Bedrijfsgebouwenverzekering

Of je nou een industriële bakker bent, een vereniging van eigenaren bent of een restaurant hebt, schade aan je bedrijfspand en bijgebouwen kan grote financiële gevolgen hebben. Met deze verzekering nemen wij bijna alle risico’s van je over, zoals brand, rellen, het weer of inbraak.

Inventaris- en goederenverzekering

Om je bedrijf te runnen ben je afhankelijk van veel verschillende zaken. Dus raken je elektronica, productiemiddelen of handelsvoorraad beschadigd door brand, water of diefstal? Dan keert de Inventaris- en goederenverzekering een bedrag uit zodat je snel weer aan de slag kunt. Ook als de eigendommen van je medewerkers zijn beschadigd.

Milieuschadeverzekering

Veroorzaak je met jouw onderneming bodem- of waterverontreiniging? Dan ben je verplicht de aangerichte schade schoon te maken. Je hebt dan een wettelijke saneringsplicht. Onze Milieuschadeverzekering vergoedt de kosten voor deze sanering. Naast je eigen locatie zijn ook de locaties waar jouw bedrijf werkzaamheden verricht meeverzekerd.