5. Transport en je materieel

Veel ondernemers denken bij transport aan vervoer met vrachtauto’s of containerschepen. Als tijdens dat transport iets misgaat, kunnen jouw goederen flink beschadigen. Maar wist je dat diefstal van bouwmateriaal uit je bedrijfsauto of verlies van goederen die iemand anders voor je vervoert ook kan zorgen voor behoorlijke schade? Laat je daarom goed adviseren en kies de transportverzekering die bij je past.

Eigen vervoerverzekering

Met deze verzekering zijn jouw (handels)goederen en gereedschap op elk moment van de dag verzekerd voor beschadiging, verlies of diefstal tijdens het vervoer met je eigen auto of bestelauto. Of dit nu onderweg gebeurt, bij het laden en lossen of tijdens de opslag in auto of bestelauto.

Goederentransportverzekering

Met onze Goederentransportverzekering zijn alle schades tijdens het vervoer af te dekken. Ook bij oponthoud door stakingen, natuurrampen, rellen of oorlog. Bovendien betalen wij de geleden schade snel uit. Zo hoef je niet juridisch te touwtrekken met je afnemers of leveranciers.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Met de Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering van a.s.r. is je aansprakelijkheid tot € 1,25 miljoen per gebeurtenis verzekerd voor beschadiging of diefstal van andermans goederen. Onderweg, tijdens het laden en lossen of tijdens op- en overslag. Wel zo prettig.

Landmateriaalverzekering

Als je met jouw heftruck, tractor of graafmachine op de openbare weg rijdt, ben je met onze Landmateriaalverzekering goed verzekerd. Als je onverhoopt schade aanricht in het verkeer bijvoorbeeld. Of als je schade veroorzaakt tijdens het werk. Bovendien bepaal je zelf hoe jij je eigen landmaterieel wilt verzekeren.